ONZE DIENSTEN

Het persoonlijk gesprek is zeer belangrijk bij uitvaartcenter de Piramide, dat kan bij u thuis in uw vertrouwde omgeving of u heeft de mogelijkheid om alles bij ons in de zaak rustig door te nemen.
Onze begrafenisonderneming ligt in het centrum van Evergem. Ook voor uitvaarten regio Gent kunt u bij ons terecht.

Er zijn verschillende zaken die aanbod komen, we helpen u graag met de nodige uitleg en leggen dan ook de nodige afspraken voor u vast.

Wat bieden wij u?

Wij beschikken over een ruime toonzaal waar u een grote keuze heeft aan kisten, alsook aan urnen, bloemstukken, ashangers, enz … wij beschikken over een funerarium waar u een laatste groet kan brengen aan uw dierbare, de familie en vrienden kunnen de overledene komen groeten zonder afspraak, de uren van begroeting worden op de rouwaankondiging vermeld, er wordt gevraagd om het rouwregister te tekenen.

Afspraken maken wij in samenspraak met de familie, reservaties in crematorium, priester, lector, …rouwmaaltijden, opstellen van het drukwerk, of krantaankondiging, power point, enz …
De seating en verloop in de afscheidsruimtes worden zorgvuldig overlopen.
Wij beschikken over meerdere lijkwagens, zo kunnen wij verschillende uitvaarten in Evergem - regio Gent verzorgen op dezelfde dag.

Wie moet u zelf verwittigen?

Bank– schuld saldoverzekering
Notaris of advocaat
Verzekeringsagent: wagen, brand, levensverzekering
Indien u huurder bent: de verhuurder
Nutsvoorzieningen
Werkgever/werkloosheid/invaliditeit/Vakbond
Mutualiteit/Zorgverzekering
Kinderbijslag
Buitenlands pensioen/Bijkomend pensioen / tegemoetkoming
Aangifte van nalatenschap (4e maand) – kan u zelf doen – wij kunnen u hierover een woordje uitleg geven en de nodige documenten verschaffen. De meeste aangiftes worden door de notaris gedaan.
Indien staatsambtenaar, de overheid
Indien het om een ongeval gaat, contact opnemen met de verzekeraar/of werkgever.
Indien U of uw partner een zelfstandige activiteit uitoefent, neem contact op met uw boekhouder.